Stängsel Dalarna

RING OSS - 023-383 33 03

Stängsel Falun

Vi bygger stängsel i Falun

Önskar ni er snygga villastängsel i Falun? Vi har både smidesstängsel och fina smidesgrindar som vi kan bygga åt er i Falun. Dessutom kan vi erbjuda med eller utan automatik. Om ni även behöva höga stängsel som skyddar tomten mot vilt och rovdjur bygger vi elstängsel som håller viltdjur borta och eventuella boskapsdjur inhägnade.

Vi finns i Falun och erbjuder olika typer av stängsel i Falun för företag, industrier eller privatpersoner.  Våra stängsel som vi erbjuder kan även användas både som insynsskydd och bullerskydd.

Vi erbjuder dagisstängsel i Falun

Vi erbjuder även om ni har verksamhet där ni behöver hägna in små barn på dagis. I sådana fall kanske ni behöver grindar som lätt går att öppna och stänga för att skydda barn från att springa ut på vägar. 

Om ni istället behöver ett stängsel i Falun runt en hundgård, eller ett högt bollstängsel bygger vi också sådana, eller indvid tennisbanor. Vi bygger i så fall stängsel med flätverk som effektivt tar emot höga tennisbollar.

Vi bygger även industristängsel i Falun

Om ni behöver ett rejält industristängsel i Falun, erbjuder vi stabila pallisad- och panelstängsel som skyddar industritomten mot skador och skadeverkningar. Dessa typer av stängsel är tillverkade just med tanke på att skydda mot inbrott. Vill ni det, kan vi dessutom förse dem taggtråd som försvårar klättring över era stängsel i Falun.

Har man ett stabilt industristängsel behöver man oftast grindar som är lika stabila som stängslet. Här har vi olika grindar för passering in och ut ur industriområdet.

Välj grind som passar ert stängsel

Har ni trafik med stora lastbilar eller enskilda bilar kan vi erbjuda skjutgrindar, slaggrindar eller mobila vikgrindar i Falun. Och dessa kan förses med automatik. Ju större öppning som ni behöver, kan vi rekommendera olika typer av grindar. Är grinden för personer som ska ut och in i industri- eller företagstomten, kan vi erbjuda rotationsgrind. Alla våra grindar kan vara mobila och förses med automatik, med kortare eller längre öppningstid. Ni bestämmer vilka slags grindar som ni behöver.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om ni behöver stängsel i Falun!

Vi erbjuder stängsel i Dalarna

Falu Stängsel & Entreprenad AB


Västermalmsvägen 5
791 77 Falun

023-383 33 03

[email protected]

556851-8889


Stängsel

Service


Om Oss

Vårt företag drivs av kvalitet, nytänkande, utveckling och kunskap!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Falu Stängsel & Entreprenad AB

Org nr: 556851-8889
Västermalmsvägen 5
791 77 Falun
Tel: 023-383 33 03

Hitta hit