Stängsel Dalarna

RING OSS - 023-383 33 03

Stängsel Borlänge

Vi erbjuder stängsel i Borlänge

Behöver ni höga stängsel i Borlänge och som skyddar tomten mot vilt och rovdjur? Vi bygger elstängsel som håller viltdjur borta och eventuella boskapsdjur inhägnade. I Borlänge, liksom i resten av Dalarna, erbjuder vi alla slags stängsel för olika verksamheter för företag, industrier eller privatpersoner i Borlänge som önskar villastängsel med ex.vis en fin grind. Då kan det vara en bra idé att anpassa villastängslet efter villans utseende. Våra stängsel i Borlänge kan även användas för insynsskydd och som fungerar som bullerskydd.

Dagisstängsel i Borlänge

Vi erbjuder även verksamhet som behöver hägna in små barn på dagis. Då kanske ni behöver grindar till staket i Borlänge och som lätt går att öppna och stänga för att skydda barn från att springa ut på vägar. Behöver ni istället stängsel i Borlänge som går runt en hundgård, eller ett högt bollstängsel bygger vi även sådana åt er. Även indvid tennisbanor kan vi bygga stängsel i Borlänge och som tar emot höga tennisbollar.

För att stängsel ska fungera just som de är meningen, behöver ni en grindfunktion, och sådana monterar vi åt er i Borlänge. Då kan vi bygga antingen helt mobila eller manuella grindar.

Industristängsel i Borlänge

Har ni behov av stabila och inbrottsskyddande stängsel i Borlänge runt er industritomt? Vi bygger pallisad- och panelstängsel som håller emot skador och skadeverkningar. Behöver ni elstängsel i Borlänge, som håller borta viltdjur och rovdjur har vi det som ni behöver.
Om ni har stora områden som ni behöver hägna in har vi pallisad och panelstängsel som håller borta inbrottjuvar och skadegörare.

Grindar för industrier

För passering in och ut ur industrier i Borlänge behöver ni kanske grindar som är anpassade, antingen för stora lastbilar eller enskilda bilar. För stora lastbilar kan vi bygga exempelvis skjutgrindar, slaggrindar eller mobila vikgrindar.

Kontakta oss när ni behöver stängsel i Bolänge!

Falu Stängsel & Entreprenad AB


Västermalmsvägen 5
791 77 Falun

023-383 33 03

[javascript protected email address]

556851-8889


Stängsel

Service


Om Oss

Vårt företag drivs av kvalitet, nytänkande, utveckling och kunskap!

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Falu Stängsel & Entreprenad AB

Org nr: 556851-8889
Västermalmsvägen 5
791 77 Falun
Tel: 023-383 33 03

Hitta hit